مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی تهران ۳ > معرفی دانشگاه جامع علمی – کاربردی

معرفی و مزایای دانشگاه جامع علمی – کاربردی: دانشگاه جامع علمی – کاربردی دانشگاهی دولتی است که از سال ۱۳۷۳ زیر مجموعه وزارت علوم فعالیت خود را آغاز کرده است.

دانشگاه جامع علمی – کاربردی تنها دانشگاه کارآفرین و مهارت محور در ایران است. در این دانشگاه به عنوان تنها دانشگاه نسل سوم ایران، رشته ها و واحدهای درسی هر رشته، به گونه ای طراحی شده اند که فارغ التحصیلان بتوانند بلافاصله پس از اتمام تحصیلات جذب بازارکار شوند. هم اکنون بیش از چهل وزارتخانه، سازمان و نهاد برنامه ریزی و اجرایی با دانشگاه جامع همکاری نزدیک دارند. بنابراین برنامه های آموزشی (درسی) با همکاری دستگاه های اجرایی فوق و برحسب نیاز جامعه طراحی و تدوین می شود.

مزایا و ویژگی های تحصیل در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی تهران ۳
۱) مدرک مورد تائید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

۲) برگزاری کلاس ها به صورت مجازی یا حضوری

۳) ارائه معافیت تحصیلی

۴) برگزاری کلاس ها روزهای زوج یا فرد (فقط صبح، یا فقط ظهر یا فقط پنجشنبه و جمعه)

۵) با توجه به وجود بیماری کرونا و شرایط سخت اقتصادی برای کسب و کارها، شهریه به صورت اقساط برای واجدین شرایط انجام می گردد.

۶) بدون نیاز به شرکت در کنکور

۷) تحصیل در دانشگاه بدون محدودیت سنی