مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی تهران ۳ > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی تهران ۳ > اخبار فرهنگی > فراخوان هفتمین دوره مسابقات قهرمان کشوری دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی در رشته شطرنج

به گزارش اداره کل تربیت بدنی و فدارسیون ملی ورزش های دانشگاهی، دانشگاه جامع علمی کاربردی به عنوان یک مجموعه‌ی قوی در تامین و ارتقاء سطح علمی و سلامت دانشجویان، در نظر دارد در بهمن ماه سال ۱۳۹۹ اقدام به برگزاری هفتمین دوره مسابقات قهرمان کشوری دانشگاه در رشته شطرنج آنلاین به میزبانی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان خراسان جنوبی نماید.

اهداف مسابقه :

۱٫ جلب مشارکت دانشجویان در اجرای فعالیتهای ورزشی با توجه به شرایط ایجاد شده در جامعه بواسطه بیماری کرونا

۲٫ توسعه و گسترش فرهنگ ورزش افزایش جمعیت دانشجویان تحت پوشش ورزشهای همگانی

۳٫ ایجاد زمینه مساعد برای رشد و توسعه ابعاد جسمی، ذهنی و عاطفی از طریق همگانی کردن ورزش در بین آنان

۴٫ تقویت روحیه شور و نشاط و جلوگیری از سستی در بین دانشجویان

۵٫ تقویت روحیه همکاری و خودباوری در انجام کارهای تیمی و ارتقاء سلامت جامعه

شرایط مسابقه :

۱٫ مسابقه بر اساس قوانین فدراسیون بین المللی شطرنج (FIDE) برگزار و اصلاحات مورد نیاز مطابق قواعد فدراسیون بین المللی و سایت lichess.org در هر مرحله قابل انجام خواهد بود.

مسابقات در سایت https://lichess.org برگزار خواهد شد.

تمامی دانشجویان مجاز به شرکت در مسابقه می باشند.

۲٫ مسابقات در ۱۳ دور به روش سوئیسی و با زمان ثابت ۳ دقیقه (بدون افزایش زمان) برای هر بازیکن برگزار می گردد و بازی های هر دور پس از پایان تمامی بازی های دور قبل و بصورت همزمان آغاز خواهند شد.

تبصره ۱: علت تعیین زمان سه دقیقه برای هر بازیکن، در تبعیت از قواعد برگزاری مسابقات آن لاین و با هدف افزایش کنترل و نظارت بر بازی ها است.

تبصره ۲: در صورت غیبت حریف، پس از اتمام ۳ دقیقه زمان بازیکن، برای بازیکن حاضر برد منظور خواهد شد.

تبصره ۳: در صورت فرد بودن جدول، یک بازیکن در هر دور از امتیاز استراحت (۱ امتیاز) بهره مند خواهد شد. بازیکن غائب به صورت اتوماتیک از جدول حذف می شود اما امکان ورود مجدد این بازیکن در هر دور وجود دارد.

تبصره ۴: بین هر دور از بازی ها ۱ دقیقه استراحت وجود دارد.

تبصره ۵: در صورت تاخیر در ورود به مسابقه به شکل کلی، تنها تا دور ششم امکان ورود به مسابقه وجود خواهد داشت.

تبصره ۶: در صورت ایجاد هرگونه تغییر در نحوه برگزاری مسابقات سوئیس توسط سایت لیچس، آن تغییرات بر مسابقات اعمال خواهد شد.

زمان برگزاری مسابقه جمعه ۱۷ بهمن ماه سال ۱۳۹۹ (ساعت شروع متعاقبا اعلام می گردد)

۱) مسابقات به صورت رسمی (ریتد اینترنتی) برگزار می گردد و بر روی ریتینگ اکانت کاربری بازیکن تاثیرگذار است.

۲) هر برد یک امتیاز دارد، هر مساوی نیم امتیاز و باخت هیچ امتیازی ندارد. همچنین استراحت (Bye) یک امتیاز دارد.

۳) رده بندی بر اساس مجموع امتیازات کسب شده است. چنانچه ۲ یا چند بازیکن مجموع امتیازات یکسانی کسب کنند از روش سون بورن برگر برای گره گشائی استفاده خواهد شد.

۴) در ابتدای مسابقه، بازیکنان با توجه به ریتینگشان قرعه کشی می شوند در دورهای بعدی،بازیکنان در گروه امتیازی مشابه و نزدیک به هم قرعه کشی خواهند شد. توجه فرمایید آغاز هر دور به صورت همزمان می باشد.

۵) پس از اتمام مسابقات، تمام بازی های نفرات برتر توسط تیم داوری بررسی خواهد شد و در صورتی که مشخص شود بازیکنی حتی در یک بازی از انجین های شطرنجی استفاده کرده باشد(یا انجام سایر موارد تقلب) ضمن حذف از جدول رده بندی، نام آن بازیکن خاطی و متقلب در سایت و کانال های اطلاع رسانی اعلام و به دانشگاه مبدع نیز گزارش خواهد شد.

۶) نظر تیم داوری در این موارد قطعی و غیر قابل اعتراض است.

۷) به نفرات برتر، احکام قهرمانی و جوایز تعلق خواهد گرفت.

۸) لازم به ذکر است، مراحل ایجاد شناسه در سایت lichess.org باید انجام شود.